Ha nascut el Cisco

0
COM
Abans d'ahir a la tarda ens va nèixer un altre futur campió: JM Cisco.

Aquestes dos fotos son dels primers moments.

La seva mare biológica és la Iska, gran campiona encara en actiu i per no interrompre la seva carrera es va llogar una altre euga per a la gestació. El pare és el RO Centauro.

Les dos fotos d'abaix son d'avui.

Vacances a La Tria

0
COM

La Tria és ideal per als petits. Els que hem allotjat aquests dies (de un grup de parelles de la veina comarca del Moianès) creiem que tindràn un bon record d'aquestes vacances, principalment gràcies a la piscina i l'entrega dels papis i mamis.

Un matí d'agost a La Tria

0
COM
Després d'una tempesta d'estiu a la nit. . .


arriba un dia brillant . . .

És qüestió de llevarse una mica aviat per disfrutar, al mig del mes d'agost, d'aquest aire fresc i net, d'aquesta olor de terra humida, de l'herba brillant de rosada. . . i anar a dir bon dia a la Mefa i la Tamha, que ja fa estona que en disfruten . . .

Karen i Alexis : KAREXIS WEDDING

0
COM
La Karen, de Boston, i l'Alexis, de l'Argentina i alhora ciutadans del món volíen aprofitar el seu casament per reunir a familiars i amics. Peró en el seu cas aixó no era fàcil degut a la dispersió geogràfica de tots plegats i vàren demanar ajuda a la seva amiga i experta organitzadora d'events, la Ansley, de Filadèlfia i resident a Barcelona, que els busqués un lloc suficientment atractiu per a la celebració i l'allotjament de més de 120 convidats procedents d'Argentina, Uruguai, Veneçuela, Panamà, EEUU, Canadà, Malaysia, Israel, Alemania, Irlanda, Regne Unit, Belgica, Espanya, País Basc, Catalunya, Austràlia i algún altre pais que no recordem. L'Ansley els va proposar La Tria com a espai idoni i a on és habitual fer celebracions d'aquest tipus. La proposta incloïa els establiments de turisme rural de la zona per allotjar als convidats.


El dimecres ja arriben nuvis, organitzadors i algún convidat a La Tria. D'altres convidats ja fa uns dies que són per al Lluçanès.


Divendres. La cerimónia, un cop vist l'escenari i en paraules de un convidat, semblava Hollywood : el prat, l'alzina, la posta de sol (impecable el timing de l'organització), els cavalls, la masía, els convidats, els nuvis, etc . . . .

El convit, un espléndit buffet lliure. I tota la nit per endavant . . .
L'endemà Barbacoa !!! , i després despedides, abraçades i cap a l'aeroport o bé algún dia de descans per al Lluçanès o a conèixer Barcelona . . .



No és fàcil que oblidem aquests dies després de l'agraïment rebut de la Karen i l'Alexis, i de les felicitacions per a La Tria, els altres allotjaments i la comarca en general per part dels asistents.

Per la nostra part moltes gràcies a tots, que és un plaer acollir a casa a gent com la Karen, l'Alexis, l'Ansley i companyia. Esperem retrobarnos algún dia.



Karen i Alexis, Moltes Felicitats !!!!



També agrair a totes les persones del Lluçanès que vàren intervenir d'una manera o altre en aquest esdeveniment la qualitat del servei que ofereixen i l'acolliment i atencions dispensades als visitants.

I que tots siguem conscients del gran potencial turístic del Lluçanès.