Geni i Daniel

0
COM
En Daniel i l'Eugènia han reunit a La Tria un grup nombrós de familiars i amics, convidats per celebrar el seu casament. La cerimónia s'ha celebrat a l'esglèsia de Malla, a la Plana de Vic. En un esplèndid dia de tardor , La Tria s'ha convertit en un excepcional espai obert, perfecte per acollir la festa d'aquesta parella aficionada a l'excursionisme i la Natura.
L'aperitiu, servit a l'exterior, s'ha allargat per tal de que tothom pugués gaudir d'aquest dia tan esplèndid.
En aquesta ocasió per al convit la Geni i en Daniel han escollit una distribució de taules diferent a l'habitual, una ambientació de tardor i una decoració meticulosa i exquisida. El resultat : un èxit!! Moltes felicitats Geni i Daniel!!

Posta de sol de tardor.

0
COM
A la tardor es presenten bones ocasions per gaudir d'aquestes postes de sol.

Curs sobre Comunicació.

0
COM
Durant tres dies La Tria ha estat escenari d'un curs sobre Comunicació, destinat bàsicament a directius i treballadors de l'administració i empreses en general.
Ha impartit el curs el senyor Manel Rovira, de Rovira Consultors - Consultoria de Marqueting i han seguit el curs unes 15 persones que s'han allotjat a La Tria i han utilitzat els diferents espais que oferim per aquest tipus de Events.

També els cavalls vénen a descansar a La Tria

0
COM
A principis de setmana ja vàren arribar a La Tria dos dels herois del campionat d'Europa de raid: en Cheveret i la Tiki. Pasaràn unes setmanes de descans als prats de La Tria després de l'esforç que vàren realitzar a Itàlia ahir va fer vuit dies.

L'altre heroi, en Nobby, el campió, ja està en camí cap a Dubai a on també després de un merescut descans començarà l'entrenament pensant en revalidar el títol de campió del món a Kentucky l'any que ve.

Exposició de pintura de la Maite

0
COM
A l'espai de cultura de Ca l'Estamenya, a Perafita, s'estàn exposant fins a final d'any una mostra de les obres de la Maite, aquarel.les i olis.



Un matí de primavera, una tarda de tardor, la contemplació d’un cel, un paisatge o la simplicitat d’una flor, ens poden arribar a captivar i convertir l’instant i la bellesa en un record gravat a la nostra ment.

En aquestes obres, olis i aquarel·les, Maite Tor aconsegueix plasmar aquestes imatges sobre la tela, donant, amb cada pinzellada, una vida pròpia al quadre i embolcallant l’observador en un mar de sensacions.

El color, vital i expressiu, pren el protagonisme. L’atzar i precisió d’una taca ens descobreixen l’esperit i sensibilitat de tota una gama cromàtica. El traç subtil i lleuger d’una flor o el crepuscle tacat de mil tonalitats ens mostren una mirada atenta als racons més íntims de la naturalesa i ens traslladen també a l’evasió dels paisatges oberts d’un horitzó infinit.

P. M.T.