La Tria a You Tube

0
COM


La Burricleta ha nascut al Lluçanès ! ! !

0
COM
El món de la pagesia és molt viu al Lluçanès i aixó ha propiciat que es constituís una excel.lent xarxa d’allotjaments rurals en masoveries, pallisses i cases pairals, que ofereixen un entorn tranquil de conreus, boscos , pastures i ramats.
La gastronomia del Lluçanès ès un altre atractiu molt important de cara al turisme rural a la comarca.
Ara els hostes del turisme rural al Lluçanès tindràn un altre alicient : La Burricleta ( lloguer de bicicletes de passeig elèctriques).

A Perafita, el dia de La Candelera (5 i 6 de febrer ) En Joan i la Regina de Puigmajor presentaràn un servei pioner a Catalunya ( i part de l'estranger ).

La Burricleta ha nascut al Lluçanès ! ! !

Arriben nous cavalls

0
COM
Passat el Cap d'Any acostumen a venir dies de tranquilitat en l'activitat de l'agroturisme i de les celebracions i ho aprofitem per fer obres de manteniment i millora a La Tria.
De totes maneres també estem distrets. Avui ens han arribat una bona colla de cavalls directament des de Dubai (via aeroport de Vitòria). El canvi de clima sembla que no els ha afectat massa, fins i tot als poltres joves els hi ha agradat aixó blanc que han trobat a terra i que aquí en diem neu.
La major part son poltres joves, peró també han arribat l'Antares Sauveterre i L'Elvis Hab de Juma's Team.

Veure las mateixes fotos ampliades aquí

Cap d'any 2010 a La Tria

0
COM

Avui començem el 2010. Bon any Nou a tothom !!!

Mentre la quitxalla que han vingut a passar el Cap d'Any a La Tria amb els seus pares estàn jugant a pilota hem sortit a donar el volt amb la càmara de fer fotos. Els colors de l'hivern no són els de la primavera o la tardor, peró els cavalls son cavalls tot l'any. . .


Les mateixes fotografies ampliades aquí.